Doradztwo


Wkraczasz w nieznany Ci dotąd świat gastronomii?
Męczy Cię zbyt długa karta menu?
A może Twój personel nie wykonuje swoich obowiązków?
W tych i innych sprawach - pomożemy!

Mając ogromne doświadczenie w branży gastronomicznej wiemy, jak sporo problemów potrafi ona przysporzyć. Brak klientów, rotacja personelu czy czająca się za rogiem konkurencja to tylko jedne z nielicznych, które wymienić można od razu.
By dowiedzieć się, jak radzić sobie w dzikim świecie gastronomii, rozwiązywać problemy, lub po prostu poznać tajniki zwiększania sprzedaży i podnoszenia efektywności personelu, sprawdź, co przygotowaliśmy dla Ciebie i Twojego biznesu.

dokumentacja-haccp-dla-gastronomii
Bestseller!

Program Expert starter!

Jak jest: otwierasz swoją pierwszą gastronomię, ale nie posiadasz doświadczenia w jej prowadzeniu, za to posiadasz sporo pytań.

Jak możemy pomóc: doradzimy, odpowiemy na trapiące Cię pytania oraz pomożemy dopracować wstępnie zaplanowane zagadnienia. W ramach programu Expert starter! oferowana jest także 3-miesięczna opieka konsultacyjna, w której otrzymasz wsparcie lub poradę w przypadku potencjalnych problemów.

Czas trwania: 2 godziny

Forma programu: konsultacje/szkolenie


haccp-dla-kawiarni

Program Expert audit!

Jak jest: masz problemy z funkcjonowaniem restauracji, których przyczyny nie potrafisz odnaleźć, potrzebujesz świeżego spojrzenia na sytuację.

Jak możemy pomóc: wykonamy audyt firmy, postaramy się odnaleć problem oraz zaproponujemy kompleksowe rozwiązanie (pomoc może dotyczyć obszarów takich jak: zarządzanie kosztami, zarządzanie personelem, przydzielanie oraz delegowanie zadań, ustalanie polityki cenowej oraz innych)

Czas trwania: 1-3 dni 

Forma programu: konsultacje

haccp-dla-kawiarni

ksiega-haccp-dla-restauracji

Program Expert HACCP!

Jak jest: posiadam dokumentację HACCP, jednak nie mam przeszkolenia z jej zakresu; chcę zacząć świadomie egzekwować kwestie bezpieczeństwa żywności  i wdrożyć system HACCP dla mojego lokalu; potrzebuję wskazówek, jak to zrobić.

Jak możemy pomóc: przeprowadzimy wnikliwy audyt Twojego lokalu, w którym pokażemy, gdzie w Twojej restauracji czai się zagrożenie; audyt uwzględnia systemy produkcyjne, systemy magazynowania, systemy czystości w pomieszczeniach produkcyjnych oraz na sali konsumpcyjnej.

Czas trwania: 3 godziny

Forma programu: audyt/konsultacje

*Wszystkie programy lub szkolenia odbywają się w Twojej restauracji lub we wskazanym przez Ciebie miejscu, w ustalonym wcześniej terminie. Programy i usługi można łączyć w dowolny sposób.

Chętny na szkolenie lub konsultacje?
A może potrzebujesz innej porady z zakresu gastronomii?


Pisz lub dzwoń, a my zrobimy wszystko, by Ci pomóc!
e-mail: biuro@gastroexpert.com.pl
tel: 663 072 715