Dokumentacja HACCP dla Ciebie.


Tworzymy dokumentacje HACCP oraz GMP/GHP, czyli komplety dokumentacji, których potrzebujesz do swojej gastronomii.
Wspieramy przedsiębiorców takich jak Ty podczas konsultacji przed otwarciem ich gastronomii, zdalnie, w wygodnym dla nich czasie.

Jak powstaje 1-minutowy HACCP?


Odpowiedź brzmi: jak najszybciej.
Wiemy, że nie masz czasu, a nawet jeśli go masz, to z pewnością masz też sporo innych rzeczy do załatwienia. Jak to zrobić?

    Po prostu zadzwoń. W ciągu 3 minut rozmowy zadamy Ci wszystkie pytania. Po dokonaniu płatności, otrzymujesz gotową dokumentację HACCP. Czas realizacji oraz dodatkowe kwestie ustalamy telefonicznie. Bez niepotrzebnego angażowania Twojego czasu i energii.

Ile kosztuje nowy HACCP?


To zależy od podejścia. Nasze jest takie, że kupując dobrze sporządzoną dokumentację, oszczędzasz mnóstwo czasu nie tylko podczas jej tworzenia, ale przede wszystkim przy jej codziennym prowadzeniu.
Zobacz, ile to kosztuje.

Pakiet basic


Nowa, solidnie przygotowana dokumentacja HACCP.

Cena: od 349 zł

Pakiet premium


Zaktualizowana całość potrzebnej dokumentacji - HACCP oraz GMP/GHP.

Cena: od 449 zł

Pakiet expert


Nowa, kompletna dokumentacja HACCP/GMP/GHP oraz konsultacje przed otwarciem działalności.

*Prosty układ: Ty masz pytania, my mamy odpowiedzi.

Cena: od 499 zł


Kilka faktów o nas...


Jesteśmy managerami nie tylko z charakteru.
Posiadamy realne doświadczenie w zarządzaniu, co pozwala nam skupić się na najważniejszych aspektach przy tworzeniu dokumentacji HACCP dla Twojej działalności.
System HACCP przerabialiśmy wielokrotnie na własnej skórze, wiemy więc, co zrobić, by uprościć go do maximum.
Posiadamy certyfikat niezależnej jednostki certyfikującej TUV NORD Polska, uzyskany po kilkudziesięciu godzinach zajęć z zakresu tworzenia dokumentacji.
W dodatku - lubimy pomagać, i czujemy potrzebę pomagania innym. Czy na początek wystarczy?

Czym jest właściwie dokumentacja HACCP?


Dokumentacja HACCP to ogół zasad i instrukcji potrzebny do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji bądź lokalu gastronomicznym.
W skład takiej dokumentacji wchodzą: księga HACCP, która zawiera dokładny opis Państwa lokalu, schematy technologiczne produktów, analizę zagrożeń itp, oraz dokumentacja GMP/GHP, która zawiera zestaw instrukcji i procedur regulujących zachodzące w Państwa lokalu procesy, takie jak sposoby dezynfekcji urządzeń, sposób właściwego przeprowadzania procesów technologicznych itd.

W czym HACCP pomaga właścicielom restauracji?


Cóż, istnieje wiele powodów, dla których warto mieć świadomość wynikającą z zasad spisanych w dokumentacji HACCP oraz GMP/GHP. Przede wszystkim, opisany w dokumentacji system HACCP pozwala zachować bezpieczeństwo produkcyjne w Państwa lokalu. W praktyce - minimalizuje ryzyko zatrucia, a tym samym - niespodziewanej kontroli SANEPID. Ponadto, świadomy właściciel lokalu potrafi dużo lepiej egzekwować wykonywanie obowiązków przez swoich pracowników, choćby tych związanych z czystością w kuchni czy na sali konsumpcyjnej, właściwym użytkowaniem sprzętów, które wpływa przecież na ich żywotność oraz wielu innych.

Czy istnieje podstawa prawna, która zobowiązuje do posiadania HACCP?


Tak, taką podstawą jest Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r), a także Rozporządzenie (WE) 852/2004. W praktyce system HACCP wprowadza się na podstawie Codex Alimentarius lub wg. normy 22000.

Chcesz wiedzieć jeszcze więcej o HACCP? Sprawdź nasze Q&A!

Chcesz zamówić dokumentację?
Potrzebujesz poznać więcej szczegółów?
A może masz nietypowe pytanie?

Czekamy na Twój kontakt!
tel: +48 663 072 715